Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maskrossirap

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott till glass då som sås, men framförallt så används den till maskrosfromage. Kan även användas som dryck

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vattnet och sockret 10-15 minuter. Tillsätt det maskrosgula och muskotblomman och koka utan lock ca. 1 timme. Rör i citronsyran och sila.
  2. Ger ca. 1 liter.
  3. Kan bevaras flera år

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.