Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matbröd

(4 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lättbakat och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Allt blandas (ska ej jäsa) Formas till 3 bröd
  2. Sätts in i kall ugn
  3. Vrid på värmen 250 grader i 25 minuter sänk till 200 grader i 20- 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • kasi06 4 november 2008

    Supergott bröd och mycket enkelt att göra, tillsatte lite solroskärnor i degen också blev sååå gott. Så glad att jag äntligen hittat ett bra recept på limpor, tack för det! /Petra

  • Disen 9 februari 2009

    Så lätt och så gott. Smidigt att slänga ihop efter jobbet. Kommer självklart att baka det igen. Tusen tack för receptet. Kram Disen

  • cstinas 30 juli 2009

    Vill också tacka för ett utmärkt recept. Så lätt att baka och så jättegott resultat. Ska försöka göra det lite grövre nästa gång och se om det blir lika bra. MVH Christina

  • jengu 17 mars 2010

    Var snart ett år sedan jag sparade detta receptet och när jag fått snits på i vilken ordning ingredienserna ska i så jag använder enbart detta. Går att förändra i evighet,, russinbröd, olika mjölsorter, frön mm. Har dock minskat mängden sirap och brödkryddorna använder jag nästan aldrig. Jag använder fyra formar som går in i ugnen samtidigt eller så gör jag på en plåt och då blir det två bamselimpor! Har delat med mig av receptet till flera stycken, alla tycker att det är lika gott och lika imponerade över att det är ett jästbröd som inte behöver jäsa! Så jättetack för att jag fått möjligheten att baka ett jätteenkelt men jättegott bröd!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.