Supergott bröd och mycket enkelt att göra, tillsatte lite solroskärnor i degen också blev sååå gott. Så glad att jag äntligen hittat ett bra recept på limpor, tack för det!
/Petra
Disen9 februari 2009
Så lätt och så gott. Smidigt att slänga ihop efter jobbet. Kommer självklart att baka det igen. Tusen tack för receptet.
Kram Disen
cstinas30 juli 2009
Vill också tacka för ett utmärkt recept. Så lätt att baka och så jättegott resultat. Ska försöka göra det lite grövre nästa gång och se om det blir lika bra.
MVH Christina
jengu17 mars 2010
Var snart ett år sedan jag sparade detta receptet och när jag fått snits på i vilken ordning ingredienserna ska i så jag använder enbart detta. Går att förändra i evighet,, russinbröd, olika mjölsorter, frön mm. Har dock minskat mängden sirap och brödkryddorna använder jag nästan aldrig. Jag använder fyra formar som går in i ugnen samtidigt eller så gör jag på en plåt och då blir det två bamselimpor! Har delat med mig av receptet till flera stycken, alla tycker att det är lika gott och lika imponerade över att det är ett jästbröd som inte behöver jäsa! Så jättetack för att jag fått möjligheten att baka ett jätteenkelt men jättegott bröd!
Supergott bröd och mycket enkelt att göra, tillsatte lite solroskärnor i degen också blev sååå gott. Så glad att jag äntligen hittat ett bra recept på limpor, tack för det! /Petra
Så lätt och så gott. Smidigt att slänga ihop efter jobbet. Kommer självklart att baka det igen. Tusen tack för receptet. Kram Disen
Vill också tacka för ett utmärkt recept. Så lätt att baka och så jättegott resultat. Ska försöka göra det lite grövre nästa gång och se om det blir lika bra. MVH Christina
Var snart ett år sedan jag sparade detta receptet och när jag fått snits på i vilken ordning ingredienserna ska i så jag använder enbart detta. Går att förändra i evighet,, russinbröd, olika mjölsorter, frön mm. Har dock minskat mängden sirap och brödkryddorna använder jag nästan aldrig. Jag använder fyra formar som går in i ugnen samtidigt eller så gör jag på en plåt och då blir det två bamselimpor! Har delat med mig av receptet till flera stycken, alla tycker att det är lika gott och lika imponerade över att det är ett jästbröd som inte behöver jäsa! Så jättetack för att jag fått möjligheten att baka ett jätteenkelt men jättegott bröd!