Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig räksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Matig räksallad med avokado och krispiga baconbitar. Dressingen rör man ihop av endast tre ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela romansalladen i mindre bitar och lägg upp på fyra tallrikar. Knaperstek baconet och låt rinna av på hushållspapper.
  2. Skala räkorna och lägg i en bunke. Hacka dillen och halvera tomaterna. Skala avokadon och skär i bitar.
  3. Blanda räkorna med avokadon, tomater, baconbitar och dill. Ringla över lite olja, salta och peppra. Lägg upp blandingen på salladen och hyvla över parmesanosten.
  4. Rör i hop dressingen och ringla över salladen. Servera med ett gott fullkornsbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.