Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig sallad med matvete

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God matig sallad som kan ätas som tillbehör till stekt kyckling eller som buffésallad till kallskuret.

Ingredienser

Instruktioner

1. Tillaga matvete enligt anvisningen på paketet (Frebaco). Låt det svalna. 2. Förväll de gröna bönorna. 3. Skiva tunt och stek aubergine i lite olja. 4. Skiva övriga grönsaker och blanda alltihop med matvete. 5. Blanda ingredienser till dressingen och häll över salladen. Servera i en skål eller lägg upp på ett fat. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.