Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig tacogratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Tacos är ju smaskigt, fast i mitt tycke lite "spill-föda"... I den här gratängen finns tacosmaken. Gratängen håller allt på plats och med potatisen i botten så blir den matigare. Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsform.
  2. Ansa och finhacka purjolöken. Bryn köttfärsen tillsammans med purjon i lite smör. Krydda med taco kryddmix och tillsätt vattnet. Låt puttra i 10 min.
  3. Skiva de kokta potatisarna och fördela dem i botten på formen. Häll över köttfärs/purjoröran. Häll sist över 1 förp. Kelda ostsås och gratinera därefter i 15 min.
  4. Kan serveras med lite ruccolasallad eller majskorn och om man så vill lite nacho-chips.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.