Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matiga muffins

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Som en färdig smörgås fast i muffinsform, passar bra till soppor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, salt, socker och smör, gärna i matberedare. Tillsätt mjölken och bearbeta degen ordentligt. Rör till sist ner den önskade fyllningen. Fördela degen i muffinsformar och strö över osten.
  3. Grädda matiga muffins mitt i ugnen i cirka 12 minuter (små) eller cirka 18 minuter (stora).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.