Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matiga pannkakor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Pannkakor som är av den lite matigare typen.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg torrvarorna i en bunke och blanda om. Tillsätt 5 dl mjölk och vispa till en smet. Fortsätt vispa och späd ut smeten med resten av mjölken. Vispa ner ett ägg i taget. Låt smeten vila 15 min. Värm laggen och stek pannkakorna. Servera med crème fraîche, gräslök, rödlök och kaviar. Går även bra att äta med sylt på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.