Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matiga våfflor med potatis och lök

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Tycker du att våfflor inte är mättande nog? Och att det är för onyttiga tillbehör? Testa dessa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv potatisen på rivjärnets grövsta sida. Hacka löken smått. Vispa samman övriga ingredienser till en slät smet, rör ner lök och potatis.
  2. Grädda våfflorna i våffeljärn. Ta inte för mycket smet åt gången, då förblir potatisen rå i våfflans mitt.
  3. Serveras med lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.