Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjes allt i ett

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snyggt att sätta fram, alltid lika gott och framförallt enklare servering med ett serveringsfat istället för flera små skålar och fat

Ingredienser

Instruktioner

Häll av spadet från sillen och lägg bitarna på ett serveringsfat. Häll över gräddfilen och jämna till lite. Sen garnerar du som du vill men jag brukar lägga ägg, rödbetor och gräslök, allt hackat ganska smått, i rader snett över. Det räcker till 6 personer som förrätt och till 4 om man har det som lunch. Serveras med kokt potatis. Ingen nyhet direkt men kanske nytt sätt att servera det på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.