- Serverar: 8 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Tips till midsomaraftons middag !
Instruktioner
- 1-2-3-lagen: Blanda ingredienserna. Koka upp och låt svalna.
- Skär matjessillen i små tärningar. Skär dill och gräslök. Blanda med kesella, smaka av med peppar.
- Pressa citronen. Värm försiktigt upp matjessillspadet och citronsaften. Krama ur gelatinbladen och smält dem i sillspadet. Låt svalna något.
- Blanda samman med kesellan.
- Mixa kavringen i en matberedare.
Bryn smöret och blanda med brödsmulorna.
- Täck en form med plastfilm. Tryck ut ett cirka 1 cm tjockt lager av kavringssmulor i botten. Bred krämen över och låt stå i kylen i minst 2 timmar före servering.
- Låt löken ligga i lagen i cirka 30 minuter. Ta upp och låt rinna av.
- Skär upp cheesecaken i portionsbitar, lägg på rödlöken och garnera med späda blad av till exempel sallad, körvel, dill och krasse.
Publicerat den
17 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar