Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesill i glöggsås

 
Skriv ut

Glöggen i den här såsen är en raffinerad krydda som står sig bra mot creme fraichens syra och tar upp sillens sötma. Enklare sillinläggning för julbordet är svårt att hitta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av väl i ett durkslag. Blanda samtliga ingredienser till glöggsåsen. Skär rödlöken i små tunna strimlor.
  2. Bred ut glöggsåsen på ett fat. Lägg ut de väl avrunna sillbitarna på såsen och garnera med lökstrimlorna och sillen är klar för servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.