Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesröra

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt till midsommar eller på buffén.

Ingredienser

Instruktioner

Skär matjessillen i små bitar. Hacka ägg, de olika löksorterna och 1 dm av den nedre delen av purjolöken samt dill, persilja och gräslök. Skär gurkan i småbitar och låt rinna av. Blanda alla ingredienser i en glasskål och häll i gräddfilen precis innan servering, annars blir röran för lös. Smaka av och häll i lite spad från matjessillen om det behövs. Krydda efter behov. Smaklig spis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.