Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessallad - nubbesallad

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En god variant på sill och potatis. Jag brukar även ha i äpple och saltgurka i små bitar. Det ger en jättegod smak.

Ingredienser

Instruktioner

Skär matjesfiléerna i små bitar. Finhacka rödlöken. Skär potatisarna i små tärningar. Rör ihop gräddfil, majonnäs och kaviar. Vänd ner dillen och persiljan, därefter matjes, lök och potatis. Låt stå kallt i 1 –2 dygn för att ta smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.