Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessås till fisk

 
Matjessås till fisk Matjessås till fisk
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En härligt frisk sås till all grillad eller stekt fisk. Fin sälta och fräschör.

Ingredienser

Instruktioner

Häll spadet av sillen och skär paprikan i mindre bitar. Lägg sill, paprika och en skalad vitlöksklyfta i en mixer. Kör mixern så det blir en sås. Blanda majonnäs, gräddfil och finhackad dill i en skål. Rör ner sillmixen och kapris, smaka av med svartpeppar. Låt gärna vila ett tag i kylen före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.