Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessill i gott sällskap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lägg matjessillfiléer på ett stort fat, garnera runt filéerna i högar med hackade ägg, rödbetor, saltgurkor, gula lökar och kapris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla salladen och lägg ut den i botten av ett stort fat. Ringla gräddfilen över.
  2. Skär sillen i cm-breda bitar och lägg mitt över fatet.
  3. Fördela sen de övriga ingredienserna i grupper runt sillen och strö sist dillen över.
  4. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.