Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessillfrestelse

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En god röra med bland annat sill, potatis och lök samt en klick löjrom på sprött knäckebröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva matjessillfiléerna tunt. Blanda samman sill, rödlök, ägg, potatis, majonnäs, crème fraiche, citron, gräslök i en bunke. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt stå i kylen till serveringen.
  2. Klicka röran på bitar av knäckebröd och toppa med löjrom och dill samt skivad gräslök. Servera genast.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.