Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matkinas Glassbomb

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna glassbomb är perfekt att göra när man har kommit hem från butiken man har köpt glassen i, för då är den förhoppningsvis perfekt mjuk och det gå så snabbt att fixa till denna glassbomb och så det ju gjort om man ändå planerat att göra den! Bra efterrätt att bjuda på eftersom man kan göra den långt innan... Perfekt att ha i frysen om man få oväntat besök....

Ingredienser

Instruktioner

Ta fram en sockerkaksform med avtagbar botten, lägg en plastfilm i botten. Låt glassen stå framme en stund så den blir lätt att jobba med . Bred ett lager med sorbetglass i botten och upp på sidorna. Blanda gräddglassen med dajmkulorna och lägg i "dajmglassen" i formen. Lägg en plastfilm några varv över glassen och ställ in den i frysen. Låt den stelna! Ta fram den ca 15 minuter innan ni ska servera den, vill man kan man dekorera med lite dajmkulor eller strössel ! Smaskigt god !!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.