Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matkinas Havreklibullar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Goda som mellanmål , eller varför inte till frukost...

Ingredienser

Instruktioner

Lägg havregrynen i 3 dl av mjölken och sväll i 1 timme. Häll det flytande margarinet i resten av mjölken. Tillsätt jäst, socker och salt. Rör ner havregryn, vetekli och mjöl. Arbeta till en smidig deg. Jäs 40 minuter. Baka ut till bullar och lägg på plåtar. Jäs 30 minuter. Baka i 225 graders ugn i ca 10-12 minuter. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lindanemon 24 mars 2008

    Liten fråga... Varför heter de kesobullar, ska det inte vara keso i dem?

  • essim 17 februari 2009

    Jättefina bullar, lätta att baka så dom kommar att bakas fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.