Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matkinas jordnötsbiffar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod rätt att bjuda på ! Såsen blir jättegod och biffarna är gudomligt goda och tänk man slipper stekoset eftersom man gör biffarna i ugnen! Om man inte tål nötter kan man byta ut nötterna mot tärnad bacon också en bra variation på detta recept!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färs, mjölk, skorpmjöl, cashenötter, lök, senap,kryddor och ägg till en smet, forma till stora härliga biffar. Stek biffarna i ugnen i 15 minuter 175 grader. Tag ut formen och lägg en ananasskiva på varje biff och rör ihop såsen och häll den över biffarna och strö den rivna osten över biffarna . In i ugnen 15 minuter till i 175 grader. Servera potatis eller ris och sallad till ! smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Elis 23 februari 2008

    Låter verkligen jättegoda. Tack föo tipset! Mvh Elis

  • Ketronya 7 mars 2008

    Låter verkligen jättegott! Men jag måste bara få fråga, varför heter de jordnötsbiffar när det är cashewnötter i receptet? :)

  • NewDown 5 maj 2008

    Så super gott och så lätt vardags mat, lätta recept behöver man som småbarnsmamma. Jag gjorde en mix av dina båda varianter , dubbelsats färs och både bacon och nötter. "Kanongott mamma" sa barnen efter middagen. mvh Sandra

  • fiaflickan 3 februari 2010

    Det här var verkligen supergott!!Jag hade pressad potatis och sallad till och den här rätten kommer att hamna bland mina favoritrecept!!Stort tack för receptet!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.