Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matkinas mazarinkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En jätte god och omtyckt mazarinkaka som håller sig saftig i flera dagar ! Jag tycker den är mycket lätt att göra eftersom man bara behöver röra ihop smeten den behöver inte vispas, så den gå väldigt fort att få in i ugnen ! Ett recept jag delat med mig till många !!!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser först och rör sedan ner mjölk, ägg och margarinet i smeten. Häll smeten i en smord och bröad sockerkaks form och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 40-50 minuter. Pudra lite florsocker innan ni servera kakan! Saftig och jättegod sockerkaka!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Wiola 3 november 2008

    Mycket god enkel att göra,men halva fastnade i formen,lagade med smält blockchoklad det blev jättr gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.