Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matkinas päronbiskvier

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En jättegod biskvi, passar till kalas och högtider ex : påsk...

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna och rulla till runda bollar, det går lättare om man blöter sina händer lite så att inte smeten fastna på händerna... In i ugnen 175 grader ca 10-15 minuter, låt dom svalna. Gör smörkrämen : Koka upp mjöl och vatten i en kastrull under uppvispning. Låt sjuda några minuter och sedan av kastrullen från värmen. Tillsätt äggulan när blandningen svalnat och rör med florsocker samt matfett lite i taget med visparna. Smaksätt smörkrämen med päronessens och droppar i karamellfärg efter tycke med färg... Låt smörkrämen kallna lite. Bred på smörkräm mellan biskvierna och doppar dom i smält blockchoklad och doppa halva biskvierna i chokladen , låt kallna ! Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.