Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med bulgur

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Överbliven bulgur är perfekt att tillsätta i matiga muffins. Dessa går blixtsnabbt att göra och är supergoda! Smaksätt gärna dina muffins med fetaost, soltorkade tomater, örter eller annat gott om du inte vill ha dom helt naturella.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Nyp ihop blandningen med smöret och rör ner fil/yoghurt och sedan ägget. Rör till sist ner bulgurn.
  3. Fördela smeten i en plåt för muffins eller i pappersformar. Grädda ca 25 minuter tills muffinsen har fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.