Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med fetaost och oliver

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Goda picknickmuffins.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna. Hacka tomater och oliver och lägg dem i mjölblandningen tillsammans med fetaosttärningarna.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna. Blanda smeten och häll upp den i muffinsformar. Grädda muffinsen i ugnen i 200 grader i 20 minuter.
  3. Parmesankräm: Finhacka vitlöksklyftan. Blanda crème fraiche, parmesanost och vitlök till en smet. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servering: Skär muffinsen i halvor. Lägg parmesankräm, en skiva lufttorkad skinka och några ärtskott emellan.
  5. Eller servera muffinsen hela med krämen som en topping, några ärtskott som dekoration och den lufttorkade skinkan bredvid.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sussilo56 14 april 2012

    Goda och enkla att baka! :) Uteslöt oliverna men ska testa det nästa gång.

  • Sussilo56 14 april 2012

    Goda och enkla att baka! :) Uteslöt oliverna men ska testa det nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.