Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med oliver, mozzarella och parmaskinka

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekta att äta till soppan eller ha med sig på utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda mjöl, bakpulver, salt och kryddor. Hacka oliverna och tillsätt dem.
  2. Blanda ägg, smör och yoghurt. Rör till en smet.
  3. Ställ ut muffinsformar och klicka ca en matsked muffinssmet i botten på varje form.
  4. Skär mozzarellabollen i tolv bitar. Halvera parmaskinkbitarna.
  5. Lägg en bit mozzarella och en skinkbit i varje muffins. Klicka på restern av smeten. Garnera med färsk timjan och eventuellt extra mozzarella och parmaskinka.
  6. Grädda muffinsen i ca 15 minuter, eller tills de fått en fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.