Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med zucchini, soltorkade tomater och fetaost

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Dessa muffins har en tillsats av quinoa, ett sädesslag som ursprungligen kommer från Perus Inka- cicilisation. Det innehåller ett komplett vegetariskt protein och viktiga aminosyror. De små frönen är väldigt nyttiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en skål och ställ åt sidan. Vispa äggen ordentligt, rör i vatten, yoghurt och olivolja. Riv spenaten i stora bitar, skär zucchinin i tunna skivor. Gör en fördjupning i de torra ingredienserna och rör i äggblandningen, spenaten och osten. Spara några osttärningar till garnering.
  2. Fördela smeten i smorda formar strax under formkanten. Stick ner några zucchiniskivor och en tomat till hälften i varje muffins. Garnera med resten av osten och grädda i 25-30 minuter för stora muffins och något kortare tid för de små.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.