Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mats nubbesill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är ett recept som vi lagat till på vår matlagningskurs och alla tyckte att det var gott och inte för starkt i smaken som gubbröra kan vara

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skala och finhacka lök , äpple och päron och lägg i en skål. Skiva upp sillen och blanda i med gräddfil, majonäs och stenbitsrom och de hackade kokta äggen. Hacka dill och gräslöken och blanda i röran smaka ev av med lite peppar Fördela röran på kavringen, garnera med lite dill och en skiva rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.