Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matvete med fetaost och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god och krämig anrättning med Frebaco Matvete som bas, passar som tillbehör till såväl kött, kyckling och fisk eller varför inte äta den som den är i sin enkelhet?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka Frebaco Matvete enligt anvisningen på förpackningen, byt ut salt mot en tärning grönsaksbuljong. Krama vattnet ur den tinade spenaten. Bryn spenat, hackad gul lök och den pressade vitlöken i en stekpanna med olja på medelhög värme tills löken blir glansig. Tillsätt därefter det kokta Frebaco Matvetet, tärnad fetaost och turkisk yoghurt. rör om och låt bli varmt. Krydda med nymald svartpeppar efter behag.
  2. Servera tillsammans med nybakat bröd, en fräsch sallad och eventuellt kött, kyckling eller fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.