Detta är en av mina favoriter! En riktig matig paj med massor gott!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Åh, vilken god paj, men jag tar nog bara hälften så mycket bacon nästa gång. Jag tycker att baconsmaken liksom "tog över" .......
det var verkligen en jättegod och mättande paj.
Pajen var god men jag fick inte den att "stanna". Det behövs fler ägg tror jag.
Den står i ugnen nu, men din ser ut att ha ost på sig, det stod det inget om.. Jag tror jag går och slänger på lite, ost har ingen dött av :P
Minskade degen till 75% av vad som beskrevs (jömförde med andra paj-recept) men tyckte nog det ändå blev för mycket deg. I övrigt ,mycket god
Denna paj blir ingen favorit. Var finns saltet? Alldeles för tjock botten.
Tycker inte det behövs något salt för baconet tillför så mycket sälta! Ost kan man ha men det behövs inte... gör den ibland med och ibland utan :) Personligen gillar jag den tjocka botten, matigt och gott! Men smaken är som baken delad :)
Det blev en stor besvikelse! alldeles för tjock deg, smaklös!
Inte god, det är degen som är fel, kanske bättre med vanlig pajdeg
Jag tyckte pajdegen var helt perfekt! =) Gjorde den dock direkt i hushållsmaskinen och med äkta smör (nej tack till tillsatser). Innehållet var också gott, men jag köpte ekologisk bacon som uppenbarligen inte var så saltad så tyvärr försvann baconen lite i min paj. Jag lät lök+bacon+svamp koka bort vätskan först o smaka av varandra innan jag la det i pajen. Tack för ett så gott riktigt recept som var jättelätt att göra och snabbt att slänga ihop!
Pajen blev jättebra, tjock botten med god smak, lagom salt från bacon, det kan även passa med ekologisk Keso till salladen. Den blir gjord flera gånger.
God paj, kommer ha lite salt i pajdegen nästa gång.
Mycket god!! Älskad av alla som smakat den.
Degen var inte god, den växte i munnen. Men övriga ingredienser var jättegott! Nästa gång gör jag vanlig pajdeg.
God paj. Som flera har sagt är degens mängd lite överdriven, dvs. pajdegen är inte tunn och krispig som de i typiska svenska matpajer utan snarare mer lik en tjock pizza deg. Bra konsistens dock. Baconen delade jag i små bitar och stekte tillsammans med champinjoner(inte kantareller), löken och lite pressad vitlök. Kryddade fyllningen med lite cayennepeppar, oregano och torkad persilja. I degen hade jag även 1 msk salt, 2 tsk socker och 1 msk torkad persilja. Det blev bra och var lagom kryddat.
Jag saknar ost gärna Västerbotten.