Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maya´s fiskgryta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

Fräs den skivade purjon och hackade paprikan mjukt. Rör ner crème fraiche, grädde och buljongtärningarna. Låt koka upp. Skär fisken i tärningar (lagom bitar). Lägg i fisken försiktigt. Låt små koka i 15-20 min. Undertiden rensa kräftskärtarna så de är fina och inget skal finns kvar. När där är ca 5 minuter kvar på riset så lägg i kräftstjärtarna så de hinner bli varma, låt ej koka för då kan de bli sega. Lägg i lite klippt dill och rör försiktigt runt det. Servera grönsallad ris till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • anluk 2 december 2010

    Supergod!!! Hade ris till men tror det blir potatis nästa gång. En klar fullpott!

  • Linda_77 29 januari 2011

    Mycket god fiskgryta som var enkel att göra! Åt den med ris men kan tänka mig att även prova den med potatis. Utökade mängden grädde med en halv matgrädde (1-1,5 dl) då jag tyckte det blev lite för lite sås annars, tog dessutom i lite vitpeppar för att få lite mer smak.

  • Bubbismamma 28 augusti 2013

    God gryta men den behövde lite vitpeppar för att bli riktigt bra. Barnen, som inte är så förtjusta i vit fisk, tyckte om den. Dottern slickade tallriken för att få upp all den goda såsen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.