Instruktioner
Fräs den skivade purjon och hackade paprikan mjukt.
Rör ner crème fraiche, grädde och buljongtärningarna.
Låt koka upp.
Skär fisken i tärningar (lagom bitar).
Lägg i fisken försiktigt.
Låt små koka i 15-20 min.
Undertiden rensa kräftskärtarna så de är fina och inget skal finns kvar.
När där är ca 5 minuter kvar på riset så lägg i kräftstjärtarna så de hinner bli varma, låt ej koka för då kan de bli sega.
Lägg i lite klippt dill och rör försiktigt runt det.
Servera grönsallad ris till.
Supergod!!! Hade ris till men tror det blir potatis nästa gång. En klar fullpott!
Mycket god fiskgryta som var enkel att göra! Åt den med ris men kan tänka mig att även prova den med potatis. Utökade mängden grädde med en halv matgrädde (1-1,5 dl) då jag tyckte det blev lite för lite sås annars, tog dessutom i lite vitpeppar för att få lite mer smak.
God gryta men den behövde lite vitpeppar för att bli riktigt bra. Barnen, som inte är så förtjusta i vit fisk, tyckte om den. Dottern slickade tallriken för att få upp all den goda såsen!