- Serverar: 10 portioner
- Tid: 3 timmar
Skriv ut
Här kommer en riktigt smarrig dessert!
Instruktioner
- Rulltårta
Sätt ugnen på 225grader
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda mjöl, vaniljsocker & bakbulver och sikta ner i smeten, vispa väl.
Bred ut smeten i en långpanna på bakplåtspapper.
Grädda i ugnen ca 8 minuter.
Själp upp den på ett bakplåtspapper med socker.
Låt svalna under fuktig handuk.
När den är sval bred på hallonsylt och rulla ihop den.
låt ligga en stund innan du skär den i skivor.
- Till Gömman
Plasta en skål med gladpack,
Klä insidan med rulltårtskivorna.
Gör fyllningen och rör i krossad nobless.
Slå i "Rulltårtsskålen"
Täck med gladpack.
Låt stå 1-2 timmar i kylen innan den sveps upp på ett fat för servering.
Garnera med lättvispad grädde och hallon och choklad.
Publicerat den
15 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar