Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mayas kinesiska biffar med äggnudlar och wokgrönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lite rolig variation på färsbiffar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck ägget i en bunke, blanda i alla kryddor, woksauce, ströbröd, och vatten. Blanda väl. Låt stå och svälla ca 5 minuter.
  2. Rör ner färsen och blanda noga. Gör färsbiffar. Stek på medselstark värme. Koka vatten till nudlarna och lägg i den. Hetta upp en wokpanna eller teflonstekjärn slå i en msk woksauce och lite olja och fräs upp grönsakerna, obs tänk på att de fortfarande ska vara krispiga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.