Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Verkligt god till grillat, passar perfekt båder till kött och kyckling!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och låt svalna. Blanda crème fraiche och gräddfil. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och strimla rödlöken. Strimla vårlöken. Låt kidneybönorna rinna av.
  2. Kärna ur avokadon och skär avokadoköttet i skivor, och pressa lite citron över dem. Blanda alla ingredienser, tillsätt 2 tsk salt och 1/2 tsk peppar. Vänd sist ner avokadon.
  3. Servera med grönsallad och en grillad köttbit!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Heisjo 20 maj 2008

    Supergott! Lagom krämig och inte så fet. Vi kommer helt klart äta denna rätt flera gånger i sommar! Jag hade dock inga bönor i och hade minst det dubbla av chilisåsen och det blev jättegott!

  • Ashiyubi 17 februari 2011

    Jätte god! Hade i lite majs, ärter och morötter för att det skulle bli lite mer matigt.

  • Raziela 2 juni 2013

    Tackar för ett bra recept, detta gillades skarpt!

  • emma_lee 28 april 2014

    Mycket god och bra på buffébordet med kallskuret kött. Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.