Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mayas persikopaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Persikor är såååå gott i paj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär persikorna i tunna klyftor.
  2. Mät upp mjöl, vaniljsocker och strösocker i en bunke, lägg i fettet och finfördela det med en gaffel eller fingertopparna till en grynig massa.
  3. Ta hälften av degen och tryck ihop den lite mer, tryck sedan ut den i botten av en pajform. Lägg i persikorna i botten, smula över resterande pajdeg.
  4. Grädda ca 30-40 minuter tills pajen har fått fin färg (näst nedersta falsen).
  5. Servera med en klick vaniljvisp.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • epique 21 november 2008

    Kanske ska ändra så det står: Lägg i persikorna i botten... Vad jag har förstått så finns det inte en tillstymmelse av päron i denna paj ^^ hehe

  • SDMaya 21 november 2008

    Så nu står det Persikor där :P Tack snälla!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.