Använd färdiggrillad kyckling och färsk ananas är ett måste! Provat även med konserverad, men så mycket godare med färsk!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
En god matträtt, enkel att göra. Även god att ha i matlåda dagen efter. Kommer att göra den flera gånger, tog lite mera av både svampen och sparrisen.
Mycket god kycklingrätt. Använde färska sparrisar från egen odling samt färska champinjoner som stektes upp först. Med färska ingredienser istället för burk- mat är den värd 5 stjärnor, men då blir den ej så snabb att tillaga.
Hur kan du använda burk konserververade champinjoner och sparris men insistera på att köpa färsk ananas??
Smaken är ju olika, jag har provat även med färsk svamp och sparris och jag tycker det blir godast med konserverad :) Och sen kan jag berätta att djupfryst ananas funkade med kanon!
Jag gjorde denna utan sparris, men med färska champinjoner. Hur gott som helst, men jag tror att jag nästa gång ska ha i cashewnötter, för jag tror att det skulle kunna lyfta den här rätten upp till en femma i betyg. Tack för att du delade med dig av ett otroligt gott recept!