Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maya's sommarpotatis

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Servera ihop med krispiga grönsaker och vitlökssås, dressingar och grillat kött. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen. Klyfta löken och tvätta och skär paprikorna i stora strimlor. Skala vitlöksklyftorna. Lägg allt i en eldfast form.
  2. Ringla över olivolja och strö över fling salt, blanda allt.
  3. In i ugnen ca 40-50 min (beroende på potatisstorleken.) Känn dig fram att potatisen är mjuka.
  4. Servera ihop med krispiga grönsaker och vitlökssås, dressingar och grillat kött.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • miramamman 5 juli 2010

    i vilken ungsvärme?

  • SDMaya 5 juli 2010

    Jag kör med allt från 175-225 grader, beroende på potatisarnas storlek. Men 200 funkar, sen kika till dem så de inte blir för mörka, (dom ska ha färg, men inte bli brända :) )skulle dom det och inte va klara så lägg lite folie över formen bara.

  • anluk 22 juli 2010

    En klar femma. Blev en riktig hit här hemma!!

  • Vintra 3 augusti 2010

    Otroligt gott. <333 5poäng <333

  • SDMaya 7 augusti 2010

    Härligt att ni gillar det! Det är enkelt och lätt att fixa :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.