Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazarinbakelse med jordgubbssmak

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Möra och goda. Kan varieras med hallonsmak.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj mazarinformar av aluminium väl. Blanda alla ingredienser till degen, gärna i en matberedare. Blanda fyllningen och rör till en jämn smet. Tryck ut degen i formarna och fördela fyllningen. Grädda i 200 grader i 15-20 minuter. Låt svalna. Glasera med jordgubbssylt och florsocker utrört i vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.