Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazariner

(4 kommentarer)  
Mazariner Mazariner
  • Serverar: 60-70 portioner
Skriv ut

Saftiga mazariner blev en hitt och framförallt blev det många

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop mandelmassa och smör Tillsätt äggen, några i taget. Rör massan tills den är vit och porös. Tillsätt mjölet, lite i taget. Gärna från början om det är svårt att få massan att gå ihop. Fyll formarna. Behöver ej plattas till. Grädda i 180 grader.Ca 16 - 18 minuter. Stjälp upp genast, gärna på plåtpapper.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • fiaalottan17 6 februari 2008

    detta var ett mycket bra recept på mazariner......

  • VanillaBowl 20 maj 2009

    Hej, har bakat dina mazariner och dom blev perfekta. Började med en liten sats (1/5 del) och har nu bakat en halv sats till ett barnkalas. Mina fikavänner gav tummen upp. Dina mazariner är inte lika mäktiga och tunga som "riktiga mazariner", det ser jag som en stor fördel...för man kan äta flera. Stort tack! Önskar dej en trevlig mat-och fikasommar.

  • pension 8 juli 2011

    Mycket goda och lättgjorda Mazariner!!!

  • flabban 1 januari 2012

    Mycket lättgjorda och goda. Började med en liten sats, nästa gång blir den större. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.