Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazarinkakor

 
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Riktiga goda kalaskakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º Klä en långpanna med bakplåtspapper.
  2. Skålla och mal mandeln. Rör margarin och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget samt mjölken.
  3. Blanda mandeln med mjöl och bakpulver och rör ner detta i smeten, som sedan breds ut i långpannan.
  4. Grädda kakan i mitten av ugnen ca 20 minuter. Pröva med en sticka om den är färdig.
  5. Blanda florsockret med hallonsylten och bred på kakan när den har kallnat. Kakan skärs i ca 5x5 cm stora bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.