Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazarintårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Arbeta ihop alla ingredienserna till mördegen. Låt degen vila i kylskåp ca 30 min. Fyllning: Mal mandeln. Blanda mandel, mjöl och bakpulver. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt Kesella och mjölblandningen. Tryck ut mördegen i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll i fyllningen. Grädda kakan mitt i ugnen ca 30 min. Låt kakan kallna och strö över lite florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.