Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mc Donalds dressing (Big Mac)

(6 kommentarer)  
 • Serverar: 6 portioner
 • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Detta är så nära man kan komma originalreceptet på deras smarriga dressing

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt. Allt är relativt, så antalet hamburgare som det räcker till är upp till var och en.

Liknande recept

Kommentarer (6)

 • Bumbis 29 september 2009

  Det måste väl vara någon typ av tomat för färgens och smakens skull.

 • jimboz 29 september 2009

  Visst kan du färga den om du vill. Men receptet är så nära man kan komma och inte exakt original .Smaken är det inget fel på men dom kanske har en skvätt paprika eller Ketchup i sin eller tomatpuré. Mitt recept kommer från TopSecretRecipe och bilden någon annanstans.

 • thoorbear 3 oktober 2009

  Roligt att jag själv har haft samma recept, från samma källa, uppe här på Matklubben sedan september förra året och det bara har blivit sparat 96 gånger på hela den tiden. Är det kanske bilden, rubriken, eller har du något bra marknadsföringstips som du kan dela med dig av? :-)

 • URM 3 oktober 2009

  Vad är det för fransk dressing som menas?

 • jimboz 3 oktober 2009

  Fransk dressing består av 6 msk Olivolja , 2 msk vinäger, 1sk fransk senap och en nypa salt och lite peppar...Det finns många recept men jag använder detta :) http://www.matklubben.se/recept/fransk_dressing_3438.html Ett tips när det gäller Mc Donalds såsen är att smaka av såsen efter 3 timmar och se om ni behöver den där teskeden med vinäger för det beror lite på vilken gurka ni har..Den kan vara ganska stark i ättikan eller vinäger inläggningen

 • Mickeman 2 november 2009

  Prova det här receptet på French Dressing. Tycker att smaken blev bättre och även färgen. 1 msk citronsaft 1 msk vitvinsvinäger 2 msk socker 3 msk ketchup 4 msk olja 1 pressad vitlöksklyfta salt och peppar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.