Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsbröd med soltorkade tomater,oliver och fetaost

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snabba och goda baguetter med inspiration från medelhavet!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda vatten, olja och salt i en skål Rör ut jästen i vattnet Blanda ner vetemjölet och durumvetet och arbeta degen tills den släpper från kanten. Jäs degen i 15 minuter under en bakduk. Hacka de soltorkade tomaterna och oliverna i mindre bitar och blanda ner i degen. Baka ut degen på en plåt med bakplåtspapper till 3 baguetter. Dela fetaosten och fördela den på bröden. Strö över oregano och stoppa in bröden i ugnen i ca 10 minuter eller tills bröden fått en krispig utsida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.