Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsgratäng med fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spännande smaker toppar denna gratäng, såväl väldoftande basilika som soltorkade tomater och marinerad paprika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en eldfast form. Dela fiskblocket i mindre bitar, ca 2 cm stora, och lägg i formen.
  2. Blanda samman tomater, paprika, oliver, basilika och parmesanost och bred ut på fisken. Rör ihop vatten och hummerfond och häll över gratängen, peta med en gaffel så att vätskan rinner ner i formen. Gratinera i nedre delen av ugnen i 200 grader, 40-45 minuter.
  3. Ta ut och låt gratängen vila lite. Garnera med dill, finhackad salladslök och lite ärtskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.