Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matig och väldoftande köttgryta, passar bra med pasta eller couscous.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar och stek i smör i en gryta. Salta och ta upp köttet. Skala och hacka lök och vitlök. Skär aubergine i bitar. Kärna ur och strimla paprikan. Fräs lök, vitlök, aubergine och paprika i smör. Lägg ner köttet, häll på vatten och crème fraiche. Låt koka ihop. Tillsätt bönor, låt det bli varmt.
  2. Servera grytan till couscous eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.