Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsinspirerad fylld fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Helt perfekt till "sås till medelhavsinspirerad fläskfilé" som finns på min sida. Serverade med rosmarinkryddad klyftpotatis och morötter, samt en grönsallad på mangold, päron, paprika och salladsdressing.

Ingredienser

Instruktioner

Skär en skåra i fläskfilén och fyll med ovanstående fyllning. Rör ihop de hackade ingredienserna: basilika, skinka, oliver, tomater med fetaosten. Fäst ihop filén med grillsnöre eller tandpetare. Salta och peppra köttet och bryn sedan runt om i smör. Lägg i ugnsfast form i 175 grader i ca 30 min. Låt köttet vila innan du skär upp i cm tjocka skivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nilha 27 juli 2010

    jättegott o relativt enkelt. Dock räcker det med halv sats av fyllningen. Vi åt en del av röran som tillbehöv vilket också var gott men onödigt. Serverade med bulgur och basilika sås. Mycket uppskattat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.