Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsinspirerade fiskekakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här tar jag vilken vit fisk som helst, men man kan använda vilken fisk man tycker mest om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fiskfilèbitarna läggs i en foodprocessor tillsammans med salt, potatismjöl, oregano och vitpepar efter smak och tycke. Kör foodprocessorn tills en bra och lagom fast koncistens uppnåtts, tillsätt lite vatten om det behövs.
  2. Skölj de soltorkade tomaterna och lägg de i lite varmt vatten då de behöver bli lite mjukare. Klipps sedan i små bitar. Fetaosten tärnas i små tärningar. Rör sedan fetaost och tomatbitarna i fiskdegen (utan att blanda med knivarna). Stekes gyllene bruna på medelvarm panna.
  3. Serveres med kokt potatis, rårivna morötter och grön sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.