Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsjärpar med krämiga champinjoner.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mat till fredagsmiddag

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med ägg och ströbröd. Vänd ner lök, oliver, tomater och persilja. Salta och peppra.Forma färsen till järpar och stek i lite smör på medelhög värme i ca 8 min tills de fått fin färg och är genomstekta. Stek champinjonerna på hög värme i smör tills de är gyllenbruna. Sänk värmen och tillsätt grädde och chili. Låt småpputtra ett par minuter och smaka av med salt. Servera järparna med gräddkokta champinjoner och couscous.Garnera gärna med strimlad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.