Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavslasange

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Annorlunda form av lasange med riktigt god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Klipp baconen i småbitar samt skär champinjonerna och fräs det tillsammans i ca 5 minuter i en gryta.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Blanda ner i grytan. Fräs tills löken blivit mjuk. Häll i krossade tomater och låt småputtra några minuter.
  3. Krydda med salt, peppar, timjan och chilipulver. Ta grytan från plattan och rör ner keso och spenat. Varva röran med lasangeplattor i en gratängform. Börja och avsluta med röran. Garnera med skivade tomater och strö över riven ost. Gratinera i ugnen 30-35 minuter.

Kommentarer (1)

  • Trancygirl 10 juli 2009

    Denna är ju supergod..har gjort den i många år..rekomenderas=)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.