Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsomelett

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Riktigt god vegetarisk omelett med inspiration från medelhavet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, mjölk, balsamvinäger, salt och peppar. Värm upp en stekpanna och sätt den på låg värme när den är uppvärmd. Slå i omelettblandningen i pannan och dela osten och tomaterna i små bitar. När botten börjat stelna på omletten fördela osten och tomaterna på omeletten. När omeletten stelnat så lägg en knippe spenat ovanpå. Garnera med lite oregano.
  2. Vill man vika ihop omeletten så fördela fyllningen på en halvan.
  3. Går även bra att göra i ugn i en smord ungsfast form. Blanda då i alla ingredienser direkt i formen och grädda i 200 - 225°C beroende på ugn, och 15 - 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.