Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavspotatissallad

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalorisnål och lättgjord. Bäst med färskpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen knappt färdig. Skär den i halvor eller kvartar.
  2. Skiva rödlöken och dela tomaterna och fetaosten i mindre bitar. Dela oliverna.
  3. Blanda ihop dressingen. Häll den över och blanda ihop salladen.

Kommentarer (4)

  • festmaten 28 juni 2008

    detta var jättegott! serverade salladen tillsammans med senapsmarinerad fläskfilè. Tack för en god middag!

  • eva_jonte 15 juli 2010

    mmmm så god denna potatissallad är! har gjort den flera ggr nu! :-)

  • monicadanell 28 juli 2011

    mums den här potatissallad är supergod tänker göra om den 5 poäng monica

  • belethfiniel 3 augusti 2011

    Gjorde denna förra veckane till grillad kyckling var helt underbart gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.