Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melinakaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smör och socker röres pösigt. Ägget vispas och tillsättes. Bakpulvret blandas med mjölet och nedröres.
  2. Degen delas i två delar.Den ena delen kavlas rund och läggs i form med löstagbar kant. Bred på äppelmos. Den andra delen kavlas ut och sporras till lämpliga bredder, läggs i ett galler mönster. Gräddas i 200 grader, tills kakan fått ljusbrun färg. Lycka till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.